Cunoaste Manager-ul

 

Sergiu Panescu s-a nascut in Romania, in orasul Oradea.


La baza marilor schimbari din viata sa sta tenisul de camp, pe care a inceput sa il practice la varsta de 7 ani. De-alungul anilor, tenisul a devenit viata lui Sergiu si, incepand de la varsta de 12 ani el a ales sa practice tenisul de camp de performanta.


Mai mult decat atat, la 15 ani, el pleaca din Romania pentu a-si continua cariera de tenismen in Belgia. Dupa patru ani foarte frumosi petrecuti permanent in concursuri internationale de tenis, Sergiu decide sa puna capat acestei cariere si sa se inscrie la facultatatea KHK din Belgia, profilul IT.


Dupa ce a absolvit aceasta facultate a mai urmat si masteratul, la KHK – profilul Management si Marketing. Proiectul international Diftar (Belgia, Olanda, Spania, Irlanda, etc) din cadrul masteratului l-a ajutat sa castige experienta si practica pentru a face business la nivel international. Tot aici el il va cunoaste pe cel mai bun prieten al sau din Belgia si pune bazele relatiei Belgia - Romania pentru investitiile imobiliare in Romania.


Dupa studii, Sergiu se angajeaza in Belgia, la firma de constructii Perfecta, pentru care a lucrat un an si jumatate, ocupandu-se de sales, financing, planning si relatii cu clientii.


Inca de la 20 de ani, el a fost foarte interesat de investitiile imobiliare din Romania, incepand achizitiile de terenuri chiar de la aceasta varsta.


Tenisul a ramas totusi o parte importanta din viata lui Sergiu, el continuand sa joace in competitii interne din Belgia si sa predea ore de tenis de la copii pana la seniori.


Familia belgiana si copiii familiei la care a locuit timp de sapte ani au devenit a doua familie pentru el. Deasemenea si alti belgieni deosebiti l-au ajutat si au devenit prieteni. Toate acestea l-au facut pe Sergiu sa se simta in Belgia ca si acasa.


Tenisul si cunostintele din viata de zi cu zi din Belgia si Olanda pe care el si le-a format l-au ajutat foarte mult in afaceri.


Dupa zece ani de sedere în Belgia, Sergiu ia decizia de a se intoarce în Romania si infiinteaza grupul Rores in anul 2006: Rores Agentie Imobiliara, Rores Investitii si Dezvoltare Imobiliara si Rores Consultanta si Management in Imobiliare, pentru mai multe informatii cititi Despre Rores.


Toate acestea au fost posibile si cu ajutorul parintilor lui Sergiu, care il ajuta si in afacerile sale.


Sergiu Panescu, Managerul Grupului Rores, pune la dispozitia tuturor clientilor experienta sa in consultanta financiara precum si experienta de peste sase ani in domeniul imobiliar, asigurandu-va ca investitiile dumneavoastra in Romania sunt profitabile si sigure.