Despre Rores

Scurta prezentare

 

Rores - Romania Real Estate, a fost infiintata in anul 2006 de catre un grup de asociati cu o experienta de 10 ani in sectorul investitiilor imobiliare din Belgia si Olanda. In prezent, Grupul Rores cuprinde, in Romania: Rores Agentie Imobiliara, Rores Investitii si Dezvoltare Imobiliara si Rores Consultanta si Management in Imobiliare, acoperind cu profesionalism si seriozitate toate domeniile de interes pentru potentialii investitori romani si straini.

 

Grupul Rores desfasoara activitati in domenii precum: investitii, dezvoltarea de proiecte imobiliare si consultanta in Romania. Numarul mare de clienti si parteneri din tari precum Belgia si Olanda, ne-au permis sa acumulam o bogata experienta in Romania si sa dezvoltam un pachet complet de servicii adaptate celor mai inalte exigente.


De ce noi?


In cadrul proiectelor realizate, Rores Grup implementeaza cu succes metode de lucru si know-how avand la baza experienta belgiana si olandeza în domeniul investitii imobiliare.

 

Portofoliul Rores Grup este format in principal din clienti si parteneri din tari precum: Belgia, Olanda, Israel, Franta, Germania, Italia si Ungaria.

 

De asemenea, Rores grup administreaza in exclusivitate, in numele investitorilor, alte 14 firme de investitii imobiliare cu capital belgian si olandez, infiintate in Romania.

 

Prin echipa proprie si prin reteaua sa de parteneri din Romania si din strainatate, Grupul Rores are capacitatea de a desfasura proiecte de investitii si activitati de consultanta in toate regiunile din Romania.

 

Valorile si obiectivele noastre

 

Rores ofera clientilor si partenerilor sai o colaborare bazata pe valorile in care noi credem: competenta, transparenta, performanta, seriozitate, promptitudine si responsabilitate.

 

Echipa noastra, formata din profesionisti cu experienta in domeniu, este alaturi de fiecare client, parcurgand alaturi de acesta toate etapele necesare realizarii proiectelor pe care le implementam.

 

Obiectivul Rores este de a crea o relaţie pe termen lung, personalizata si de succes cu clientii sai.